Huizinga Bouwadvies

DIENSTEN

Als geen ander kan architectuur een gevoel en emotie oproepen. Bij iedereen is dit gevoel verschillend. Vaak roepen historische gebouwen een gevoel van weemoed en warmte op. Deze gebouwen in hun omgeving hebben een kwaliteit die in nieuwbouw niet terug te vinden is. Het is daarom ook niet raar dat dergelijke gebouwen nog steeds geliefd zijn om in te wonen. Toch brengt het bewonen van deze huizen nadelen met zich mee, zo zijn ze minder comfortabel en duurzaam. Huizinga Bouwadvies zet zich in om juist deze woningen te behouden door ze gereed te maken voor de toekomst. 

Met een persoonlijke en flexibele benadering is Huizinga bouwadvies werkzaam in de Hoeksche Waard, Rotterdam, Dordrecht en de rest van Zuid-Holland. Neem contact met mij op of bekijk hieronder wat ik voor u kan betekenen. 

Planontwikkeling

Het ontwikkelen van plannen voor (historische) bestaande bouw.

duurzaamheid

Het opstellen en berekenen van maatregelen voor energiezuinigheid.

ontwerp

Het realiseren van tekeningen voor vergunningsaanvragen of visualisaties.

bouwkundig advies

Het ondersteunen bij bouwkundige problemen of vraagstukken.

Plan ontwikkeling

Bij zowel renovatie, restauratie als een verbouwing is een gedegen plan van belang. Niet alleen voor de vergunningsaanvraag, maar ook voor de uitvoering moet de nieuwe situatie inzichtelijk zijn. 

Met creatieve oplossingen, vernieuwende producten en moderne ideeën wordt u bijgestaan bij uw project.

Duurzaamheid

Duurzaamheid betekent dat iets voor langere tijd bruikbaar is en dit ook blijft waarbij mens en milieu worden gerespecteerd, zodat generaties lang woongenot ervaren wordt.

Of het nou gaat om een energielabel, een persoonlijk maatwerk advies, een collectief verduurzamingstraject, een duurzaamheidsplan of een duurzame restauratie; Huizinga Bouwadvies is uw geschikte partner.

 

Ontwerp

Bij het vertalen van idee tot ontwerp wordt aan de hand van persoonlijke wensen een haalbaar en creatief ontwerp bedacht. 

Door middel van tekeningen, 3D-impressies en sfeerbeelden krijgt u een volledig beeld van het ontwerp en de mogelijkheden. 

Bouwkundig advies

Wanneer u bouwkundige vragen heeft, advies wil of problemen ervaart dan is direct persoonlijk contact soms prettig. In deze situaties kan Huizinga Bouwadvies u ondersteunen en begeleiden.